Görüşmeye başlamadan önce nasıl konuşmak istediğinizi seçin. Bunu istediğiniz zaman "Bitir" ile görüşmeyi sonlandırıp tekrar bağlanarak değiştirebilirsiniz.
Ayarlar
Değişiklikler kaydedildikten sonra bir sonraki görüşmede devreye girer; şu an açık bir görüşme etkilenmez (ses/animasyon tercihleri hariç, onlar hemen uygulanır).